Modern Yaşam Yalova'da

TAKİP ET

Güncel ve kapsamlı bilgiler ile ticaretin etik ilkeleri doğrultusunda kazançlı yatırım fırsatını sunmakta olan firma en konforlu yaşam alanları projelerinin altına imzasını atmaktadır.

Güncel ve kapsamlı bilgiler ile ticaretin etik ilkeleri doğrultusunda kazançlı yatırım fırsatını sunmakta olan firma en konforlu yaşam alanları projelerinin altına imzasını atmaktadır. Teknolojiyi yakından takip ederek, modern çağımıza en uygun, ticaretten önce müşteri memnuniyetini esas alarak hizmet sunmaktadır. İnşaat, gayrimenkul, geri dönüşüm ve tarım alanında faaliyet gösteren Yalova Group, sürekli gelişim ve yenilik kaydeden, güçlü kurumsal yapılanması, profesyonel çalışan kadrosu ile sektörel bilgi birikimleriyle planladığı projelerle yükselen değer konumundadır.
Deprem bölgesi olan Yalova konut projeleri titiz ve özen ile hazırlanırken, teknolojik gelişmeler ve modernleşme en iyi şekilde kullanılarak hizmetler sunulmaktadır. Müşteri memnuniyetinin esas alındığı, konforlu, kaliteli ve etkin bir iletişim alanı sunulmaktadır.

Devlet Planlama Teşkilatı ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda sağladığı bilgi akışı ile yeni imar planları hakkında,

İmar ve şehir planlama büroları ile kesintisiz diyalog halinde bulunarak sektörel trendler, gelişmeler ve fırsatlar hakkında

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve konu ile ilgili bakanlıklarla sürekli irtibat halinde olarak sektörel mevzuatlar hakkında,Güncel ve kapsamlı bilgiler ile ticaretin etik ilkelerine dayanarak kazançlı yatırım avantajını sağlamaktadır. Begonya Suit, Akasya, Semt777 gibi büyük konut projelerinin sahibi firma hakkında detaylı bilgi sahibi olmak, projelerini incelemek için internet adresini ziyaret edebilirsiniz, Telefon veya e-posta yolu ile de iletişime geçerek sorularınıza yanıt alabilirsiniz.

Semt777 Hakkında

Büyük projelerde adından söz ettirmeyi seven, müşteri memnuniyetiyle başarılarına başarı katan firma, 400 yataklı şehir hastanesi ve Tıp fakültesi yanında, 335.000 metre kare alana kurulu ve yüzde 80’ni açık alışveriş caddeleri bulunan yenilenmiş Yalova’nın modern ve etkin yaşam merkezidir. Proje detaylarından aşağıda kısaca bahsettik.

Yaşam Merkezinin yanına yapılacak olan Şehir Hastanesi ve Tıp Fakültesi

Kent Ormanı ve mesire alanları 

Yüzde 80’ni açık olan alışveriş caddeleri

Seçkin Mağazalar

Spor alanları

GüvenlikGenel anlamda Yalova satılık evler kategorisini incelemeden önce konforun ve güvenin sağlandığı bu konutları yakından incelemenizi tavsiye etmekteyiz.  Kalite standartlarını yukarı çeken projeler hakkında daha detaylı bilgiler için internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Satış Sonrası Hizmet

Müşteri memnuniyeti ilkesine göre çalışmalar sunan firma, satış sonrası da her türlü destek ve talepler için yanınızdadır. Konut değil güven inşa ederek, pek çok referansa sahip firma en iyisi için uğraşmaktadır. Projelerin her aşamasında odaklanılan önemli konu güven sürekliliğidir. Müşterilerle etkin bir iletişim ortamı kurarak, konut satış sözleşmesi imzası ile başlayıp, proje yapım süresi ve tapu teslimlerine kadar hassasiyet gösterilmektedir. Yalova ev fiyatları araştırmasında bu modern konutları incelemenizi tavsiye ederiz. Sosyal alanlar, akordeon odalar, otel & rezidans ve alışveriş caddeleri projelerine, daha fazlasına firmanın internet adresinden ulaşabilir ve müşteri temsilcileriyle telefon ya da elektronik posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz.