Özkar Besi Çiftliği büyükbaş hayvan kapasiteli modern bir kuruluştur

TAKİP ET

Özkar Besi Çiftliği Ankara Kahramankazan merkezde olarak hizmet yürüten ve 750 den fazla büyükbaş hayvanın beslenip dün yiyebileceği kapasiteye sahip olan son derece modern bir besi çiftliğidir.

Özkar Besi Çiftliği Ankara Kahramankazan merkezde olarak hizmet yürüten ve 750 den fazla büyükbaş hayvanın beslenip dün yiyebileceği kapasiteye sahip olan son derece modern bir besi çiftliğidir. Özkar Besi Çiftliği çiftliğinde bulunan hayvanların sağlık koşullarına son derece dikkat ederek üretim gerçekleştirir. Profesyonel veterinerlerle özellikle Kurban Bayramı dönemine büyük bir titizlikle hazırlanan büyükbaş hayvanlar Özkar Besi Çiftliği’nde Ankara hisseli kurbanlık satışları için hazır hale getirilir. Öte yandan Özkar Besi Çiftliği hijyen koşullarına dikkat eder. Çiftlikte üretim yapılan alana giden personellerin kendilerine ait maskeleri boneleri ve terlikleri bulunur. Alana maske bone ve tarihsiz olarak giriş çıkış yapmak kesinlikle yasaktır.

Kurban ibadetinin keyfini çıkarın

İbadetler bireylerin ruhsal ve psikolojik anlamda dinlenmelerini ve kendilerini daha rahat ve huzurlu hissetmelerini sağlayan ibadetlerdir. Bu nedenle özellikle kurban ibadetini gerçekleştirirken bireylerin kurbanın nasıl ve nerede kim tarafından kesileceğini dair kaygı duymaları bu ibadetin iç huzurunu almalarını ve kaygı oranlarının azalmasını engellemektedir. Özellikle büyük şehirlerde kurbanım kim tarafından nasıl kesileceği son derece önem arz etmektedir. Çünkü büyük şehirlerde nüfus oldukça kalabalıktır ve kurban kesen birey sayısı buna oranla çok fazladır. Bireyler kurbanlarını kendi başlarına kesmek istedikleri takdirde de bir takım sıkıntılar ve kazalar yaşanabilmektedir. Her bir kurban için ayrı ayrı kasap hizmeti bulundurmak ve kasap bulabilmek büyük bir sorundur. Fakat Özkar Besi Çiftliği gibi kuruluşlar kurban ibadetini kolaylaştırır.
Kaynak: https://ozkarciftligi.com/product/kurbanlik-hisse/