RAZ ALMANCA ÇAĞRI MERKEZİ YENİ YERİNDE HİZMETİNE DEVAM EDECEK

TAKİP ET

Karaman'da 2015 yılınan beri hizmet eden Raz Almanca Çağrı Merkezi'nin yeni işyerinin açılışı yapıldı.

Karamanlı iş adamı Ramazan Alsar'ın sahip olduğu işyerinin açılışına Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin ASLAN, Tanınan Pop sanatçısı Mali Dalkıran, Karaman AKPARTİ Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser'in Danışmanı Samet ESER  ile vatandaşlar katıldı.
Dualarla hizmete giren işyerinin açılışında işyeri sahibi Ramazan Alsar’a bol kazançlar temennisinde bulunan davetliler, hayırlı olsun dileklerini de iletti. 
İşyeri sahibi Ramazan Alsar yatığı açıklamada; ''Hizmete açılan Almanca Çağrı Merkezi, Almanca çağrı asistanlığı hizmeti sundukularını söyelerek şöyle devam etti.
Şu anda işyerimizde 14 kişi çalışmakta . Yaptığımız işi sorarsanız aslında ''Hizmet ihracatı''yapmaktayız.  Almanya'da insanları arayıp enerji danismanlığı hizmeti vererek ,mevcut kullandigi elektrik aboneliğini daha uygun bizim anlasmalı bir enerji şirketine yeni müşteri olarak kazandırıyoruz.

Çalışma prensipleri ve sistemi tamamen Alman usulu ve yasalara bağlı olarak yapilmakta.
2015 bu yana Karamanda alamnca cagri merkezi yani profesionel olarak tek oldugumuz bu sektörde artık kurumsallaştık ve büyüme yolundayız.
 Almancayı ana dili seviyesinde konuşan Almanya'dan dönmüş vatandaşlarımıza Karaman'da çalışabilecek en uygun ve avantajlı işletme olduğumuzu belirtmeliyim. Çünkü daha öncede  dediğim gibi, çalışanlarımızın hepsi Almanyadan döndüller. Eski hayatlarını özlüyorlar bizim işletmemizde biraz olsa bu özlemide gidermeye çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Ayrıca  Almancayı ana dil seviyesinde bilenleri çağrı merkezine beklediklerini kaydetti.







almanca çağrı merkezi karaman çağrı merkezi neiş yapar