Şehidimizin Okuluna Kütüphane

TAKİP ET

Şehidimizin Okuluna Kütüphane Avukat Hüseyin Mutlu kütüphanesiz okul kalmaması için başlattığı okul kütüphanesi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar Ortaokulunun Kütüphanesini yenileyerek Öğrencilerin okula dönüşlerine sürpriz bir kütüphane oluşturuldu.


Avukat Hüseyin Mutlu kütüphanesiz okul kalmaması için başlattığı okul kütüphanesi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar Ortaokulunun Kütüphanesini yenileyerek Öğrencilerin okula dönüşlerine sürpriz bir kütüphane oluşturuldu. 
Şehidimizin hatırasını yad ederek yeni Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ların yetişmesine bir nebze de olsa katkı vermek adına Milli şuur ile yetişecek gençlerimize desteğe devam edeceklerinin altını çizdi. 
Avukat ve Hayırsever Hüseyin Mutlu bir açıklama yaptı; 
“Çocuklarımız ve gençlerimiz aziz milletimizin harcıyla kendilerini ilimle donatarak bayrağı hiç şüphesiz ki daha yukarı taşıyacaktır.
Hakkari'de hain teröristlerle girdiği çatışmada şehadete eren Özel Harekat Polisimiz Muhammed Ali Mevlüt Dündar'ın aziz hatırasını yâd ediyoruz. Şehidim bakışlarının altında arkadan yeni Muhammed Ali'ler yetişiyor. Milletimiz için kim var dendiğinde arkasına ve yanına bakmadan geçmişimizdeki gibi ben varım diyen çocuklarımız yetişiyor. Okul girişinde bulunan şehidimizin aziz hatıralarıyla birlikte çocuklarımız milli şuur hassasiyeti altında değerli öğretmenlerinin pişirmesiyle birlikte aziz milletimizin yaşama iradesi, hayat kaynağı ve en kuvvetli silahı olacaktır.
Hainlerin oyunları bozulacak, zalimlerin tuzakları ayaklarına, hileleri başlarına dolanacaktır. Dün olduğu gibi bugün de zafer, hakkın ve hakikatin yanında yer alan aziz milletimizin olacaktır.
Cenabı Allah, bayrağımızın bu topraklarda ilelebet dalgalanmasını nasip etsin. Türkiye Cumhuriyeti şehitlerimiz ve kahramanlarımız sayesinde ilelebet payidar olacaktır.”dedi.






karaman karaman haber karaman hava durumu hüseyin mutlu hüseyin mutlu kütüphane