Şifa Çelik Karaulu sevenlerinden dua istedi

TAKİP ET

Karaman'da geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanıp Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde uzun süre  yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdikten sonra hayata gözlerini açan yaşam mücadelesini bırakmayan Şifa Çelik  Karaulu, tekrar ameliyat masasına yatıyor.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tekrar ameliyata giden Şifa Çelik Karaulu amaeliyat öncesi sevenlerinden dua istedi.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Karaman Urgan Mahallesinde geçirdiği bisiklet kazası sonucu  vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan ve beyin kanaması geçiren Şifa Çelik Karaulu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde yoğun bakımda uzun süre tedavi görmüştü.  Geçirdiği kazadan dolayı beyninin sol kısmı büyük hasar görmüştü, yürüyemiyordu. konuşamıyordu. O yılmadı…  Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ve Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4 aylık tedavinin sonunda yürümeye ve konuşmaya başladı.  

DOKTORLAR “YÜRÜYEMEZ” DEMİŞLERDİ…

Hastaneye getirildiğinde beyninin sol kısmına ağır darbe alan Şifa için doktorlar seferber oldu. 3 ay komada kalan Şifa Çelik Karaulu için doktorlar ‘yaşamaz, yürüyemez’ dediler. Ama o yılmadı ve hayata tutundu. Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinden taburcu oldu. Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun süredir fizyoterapi tedavisi gördükten sonra önce yürümeye sonra kollarını hareket ettirmeye ve konuşmaya başlayan Şifa Çelik Karaulu, son olarak geçirdiği kazadan dolayı kafa tasının sol kısmı iyileşmesi için ameliyat masasına yatıyor. 

Mucize Kadın Şifa, “ Yeni amaliyatım için doktorlar ve hastane personeline güveniyorum, ailemin ve dostlarımın moral ve destekleri ile yürümeyi ve konuşmayı başardım. Bu son ameliyatımında başarılı geçeceğine inanıyorum. Hastanede tedavi sürecimde beni yalnız bırakmayıp, desteklerini, dualarını esirgemeyen aileme ve dost ve arkadaşlarıma, doktorlarıma ve hastane personeline çok teşekkür ediyorum. Bu son ameliyatımda da tüm dostlarımın dualarını bekliyorum” dedi. 

Mali Müşavir olan Eşi Rıfat Karaulu, eşi Şifa hanımın kendi gayret ve azmi ile hayata tutunduğunu belirterek, “ Kazanın hemen ardından yoğun bakımda yatarken dahi oğlum ve kızımla birlikte nöbetleşe hiç başından ayrılmadık. Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinden taburcu olduktan hemen sonra Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi uzman hekim kadrosu  ve fizyoterapistleri  eşliğinde aldığı yoğun seanslar sayesinde kısa sürede ayakta durabilecek ardından da yürüyebilecek seviyeye gelebildi.  Eşim Şifa, geçirdiği ağır ve tehlikeli kazaya rağmen pes etmedi. O bir mucizeyi başardı. Bu ameliyattan sonra eşim Şifa'nın eski sağlıklı günlerine tekrar döneceğine inanıyorum” dedi.

 

 

 



Şifa Çelik Karaulu Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi