Bahariye Halı halı sektörüne damgasını vuruyor

TAKİP ET

Bahariye Halı kurulduğu günden bu yana hem tecrübesine hem de estetik bakış açısını işinden yansıtarak bu anlamda rakiplerinden her zaman bir adım önde faaliyet yürütüyor.

Bahariye Halı kurulduğu günden bu yana hem tecrübesine hem de estetik bakış açısını işinden yansıtarak bu anlamda rakiplerinden her zaman bir adım önde faaliyet yürütüyor. Halının insan yaşamında ve özellikle de ev dekorasyonunda ne kadar önemli bir faktör olduğu herkesçe biliniyor. Gerçekten de çok iyi bir şekilde dizayn edilmiş en kaliteli dekoratif malzemeler ile döşenmiş bir evde halının olmaması tamamlanmamış bir izlenim uyandırıyor. Halının estetik görünümü de özellikle modern çağ olarak ifade edilen bugünkü çağda büyük önem arz ediyor. Salon halısı seçiminin de yine estetik görünüm noktasında salondaki diğer eşyalarla uyumu eve daha farklı bir atmosfere büründürüyor. Bahariye Halı bünyesinde son derece profesyonel tasarımcıları barındırarak her zevkten ve her dekorasyon modeline göre döşenmiş ev için kullanılabilecek halı çeşitlerini sunuyor. Başta viskon halı olmak üzere son derece geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet veriyor.

Bahariye Halı kaliteyi uygun fiyatlarla ulaştırmayı hedefliyor

Bahariye Halı kurulduğu günden bu yana konforlu estetik ve sıcacık halıların her bireyin hakkı olduğuna inanarak bu anlamda uygun fiyatlı bir politika izliyor. Bahariye Halı müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile bambu halı çeşitleri başta olmak üzere tüm hanımların satışında güler yüzlü ve uygun fiyatlı bir çalışma prensibi sunuyor. Gerek idari personeli gerek üretim personeli gerekse de internet üzerinden satış gerçekleştiren personeller %100 müşteri memnuniyetini odağa alarak hizmet veriyor.