Doğan Rent A Car mükemmel bir araç filosuna sahiptir

TAKİP ET

Ülkemizin dört bir yanında araç kiralama konusunda hizmet veren Doğan rent a car her türden son model araçları filosuna dahil etme özelliğine sahip olarak hizmet sunar.

Ülkemizin dört bir yanında araç kiralama konusunda hizmet veren Doğan rent a car her türden son model araçları filosuna dahil etme özelliğine sahip olarak hizmet sunar. Malatya oto kiralama alanı başta olmak üzere birçok ilde havaalanlarında ve şehir merkezlerinde araç kiralama hizmeti sunar. Kurumuş %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilemektedir. Bu nedenle hem Malatya'da yaşayan bireyler tarafından hem de özellikle de çevre illerde yaşayan bireyler tarafından en çok tercih edilen araç kiralama firmaları arasında yer almayı başarmıştır. Özellikle iş seyahatleri için gezi işlemleri için ve günlük ihtiyaçları için bireyler Malatya rent a car hizmeti veren Doğan Rent A Car'ı tercih ederler.

Doğan Rent A Car koronavirüs pandemi süreci ile ilgili tedbirlerini almıştır

Doğan Rent A Car kurulduğu günden bu yana insan sağlığına ve güvenliğine önem veren bir çalışma ortaya koymuştur. Bu anlamda 2020 yılında Çin'in wuhan eyaletinde başlayarak bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemi süreci ile ilgili de araç kiralama sektöründe yapılması gereken tüm çalışmaları yapmış ve titizlikle tedbirleri yerine getirmiştir. Malatya oto kiralama işlemlerini gerçekleştirmek isteyen bireyler Doğan Rent A Car ile çalışmak ister. Çünkü kurulur bütün araçlarını kiralama işlemlerinden önce kesinlikle dezenfekte etmekte her türlü virüs ve bakteri den arınmasını sağlamaktadır. Öte yandan araç kiralama işlemlerinin gerçekleştirildiği isim ofisler ve idari personel ve saha personelleri periyodik olarak pandemi süreci ile ilgili virüs testlerini yaptırmaktadır. Araçlarda kişilerin dokunduğu bütün yerler titizlikle dezenfekte edilmekte ve yine ofislerdeki bütün eşyaların bu anlamda hastalıklardan arınması sağlanmaktadır.

Hızlı teslimat ve güvenli ödeme seçenekleri Doğan Rent A Car da

Doğan Rent A Car kurulduğu günden bu yana hızlı rezervasyon hızlı teslimat ve güvenli ödeme seçenekleri ile müşterilerine hizmet sunar. Bu yüzden kuruluş Malatya ve çevresinde araç kiralama konusunda en çok tercih edilen firma olmayı başarmıştır. Öte yandan Doğan Rent A Car müşterilerine 7 gün 24 saat hizmet sunmanın gururunu yaşamaktadır. Günün hangi saati olursa olsun bireyler seyahat etmek için iş toplantılarına yetişmek için veya günlük ihtiyaçlarını gidermek için araç filosu içerisinden diledikleri aracı kiralama hakkına sahiptir. Öte yandan firma sadece Malatya'da değil aynı zamanda Elazığ'da da havaalanı-otogar ve şehir merkezinde araç kiralama ve transfer işlemlerini gerçekleştirir.

Doğan Rent A Car müşterilerinden gelen geri dönüşlere yanıt verir

Doğan Rent A Car çalışmalarını yürütürken müşterilerinden gelen geri dönüşleri de titizlikle incelemektedir. Kuruluşun amacı müşteri ihtiyaç ve beklentilerine özellikle Malatya araç kiralama sektöründe üst düzeye çıkarmak ve tüm beklentileri yerine getirmektir. Dolayısıyla araç kiralama işlemlerinin öncesinde ve sonrasında müşterileri ile doğru diyaloglar kurarak onların tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye gayret eder.