Karaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve müjdelerini heyecanla bekliyor

TAKİP ET

Karaman'da hızlı tren başta olmak üzere bir çok açılış ve ziyaretlere katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar son hızla devam ediyor. Hazırlıklar kapsamında, ana caddelerdeki aydınlatma direklerine Türk bayrakları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafları asıldı.

Erdoğan'ın geçiş güzergahlarında bulunan reklam panolarında ise "Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimize hoş geldiniz" yazılarına yer verildi.

Cumhurbakanı Erdoğan'ın Karaman ziyareti nedeniyle yaptıkları hazırlıklarla ilgili sosyal medya hesabından bilgi veren AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan '' Sn. Cumhurbaşkanımız'ın Karaman'ı şereflendirmesine az günler kala teşkilat çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.
2) Genel Merkezden gelen AK Parti 25,26,27. dönem Trabzon Milletvekili TBMM Çevre Komisyon Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İç Anadolu Bölge Koordinatörü Muhammed Abdullah Özer ile İlçe Başkanlarımız, İGM Başkanımız, Belediye Başkanlarımız ,teşkilat üyelerimizle genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.
3) Genel Merkezden gelen AK Parti 25,26,27. dönem Trabzon Milletvekili TBMM Çevre Komisyon Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İç Anadolu Bölge Koordinatörü Muhammed Abdullah Özer, İGM Başkanımız Eyüp Çayır ile birlikte Karaman valisi Mehmet Alpaslan Işık’ı ziyaret ettik.
4) STK Platformu temsilcileri ile Cumartesi gerçekleştirilecek olan büyük buluşma öncesi değerlendirmelerimizi yaptık.
Hayırlara vesile olsun
5) Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Sn. Mahmut Ünüvar ve İl Başkan Yardımcılarını teşkilatımızda ağırladık. Hafta sonu yapılacak olan miting ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk.
Sayın İl Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim .'' dedi 

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak'ta yapacağı Karaman ziyareti için hazırlıkların devam ettiğini ve hummalı bir çalışma yürütüldüğünü söyledi.

İl ve İlçe teşkilatları başta olmak üzere AK Partinin tüm teşkilatlarının hazırlıklarını hızla sürdürdüğünü ve her şeyin yolunda gittiğini söyleyen AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, " Toplu açılış törenimizde Cumhurbaşkanımızın vereceği müjdeleri tüm Karaman heyecanla bekliyor. Hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. İnşallah hem bölgemiz hem de Türkiye'miz için Cumhurbaşkanımızın vereceği müjdelerle beraber 8 Ocak Cumartesi günü güzel bir gün yaşayacağız. Tüm Karamanlı hemşehrilerimizi 8 Ocak 2022 cumartesi günü Saat 13.00 da Aktekke Demokrasi Meydanında bekliyoruz." şeklinde konuştu.