Roblox Nedir?

TAKİP ET

2005 senesinde, Roblox Corporation tarafından tasarlanan ve piyasaya sürülen hem mobil üstünden hem de bilgisayar üstünden oynanabilmekte olan MMOG oyunudur.

2005 senesinde, Roblox Corporation tarafından tasarlanan ve piyasaya sürülen hem mobil üstünden hem de bilgisayar üstünden oynanabilmekte olan MMOG oyunudur. Roblox ucuz roblux satın alarak, online sanal dünyanızı geliştirebilirsiniz. Eğlence ve simülasyon Roblox dünyasında amaç öbür kullanıcıların girebileceği çeşitli biçimlerdeki blokların rengini ve ölçüsünü değiştirerek sanal dünyanızı yapmaktır.

Roblox Robux Nedir? Ne İşe Yarar?

Roblox oyununda geçerli olan para birimine Robux denmektedir. Oyun içinde market vardır. Marketten ürün alabilmek için bol bol Robux'a gereksiniminiz olmaktadır. Ucuz Robux satın alarak sanal dünyanızda parlayabilirsiniz. Yalnızca Oyunfor.com stoklarında bulunan Roblox ucuz Robux satın alabilir ve roblox bakiye sahibi olabilirsiniz. Bu keyifli oyunda daha çabuk gelişim sağlayabilirsiniz. Robux almak İtem Pazarı ile çok kolay. Müşterilerimize özel Robux fiyatlarını kontrol edebilir ve Roblox Robux satın alabilmektesinizdir.

Roblox Ebeveyn Kontrolleri Var Mı?

Roblox üstünde ufak yaşta oyuncular olması nedeni ile Ebeveyn kontrolleri sağlanabilmektedir. 12 yaş ve altı oyuncular için oyun üstünde daha ayrıntılı ve kapsamlı sınırlamalar bulunuyor.
Genel manada son derece katı bir anne baba denetimi oyun içerisinde bulunuyor. Bu hal genel manada her ebeveyninin içinin rahat etmesi için çok önemlidir.

İtem Pazarı Ucuz Rabux Hizmeti

Genel manada son derece hızlı, basit ve güvenilir bir biçimde gerçekleşen işlemler ile İtem Pazarı internet sitemiz üstünden ucuz robux satın alma hizmeti alabilmektesinizdir. Bu hal kullanıcı yorumları ile sabit bir konumdadır.
Kaynak: https://www.itempazar.com/urunler/robux-satin-al