Şişli Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları

TAKİP ET

Köklü üniversite kampüslerinin ve önemli iş merkezlerinin kalbi olan Şişli'de İngilizce eğitimlerine ihtiyaç giderek artmakta.

Köklü üniversite kampüslerinin ve önemli iş merkezlerinin kalbi olan Şişli’de İngilizce eğitimlerine ihtiyaç giderek artmakta. Öğrenciler ve çalışan bireyler için Şişli ingilizce kursu ihtiyacı karşılayabilecek birçok alternatif Şişli ingilizce kursları bulunmakla beraber bu bireyler geleneksel dil eğitimin dışında pratiği geliştirecek ve İngilizce seviyesini arttıracak nitelikli İngilizce kursları bulmak istiyor. Şişli İngilizce kursu tercihlerinde bireyler, keyifli, pratiğe bağlı ve birçok alanda İngilizce eğitimi alabilecek kursları göz önünde bulunduruyor. Bunlardan biri de Şişli Amerikan Kültür Yabancı Dil Okullarıdır.

Şişli Amerikan Kültür Kursları

105. yılını geride bırakan Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulları, Avrupa standartlarında eğitim almanıza imkan sağlıyor ve Avrupa Dil Portfolyosu’na uygun sertifikalar ile öğrencilerini mezun etmekte. Bu sertifikalar ile eğitimini tamamlayan öğrenciler, C1 sertifikalarıyla Avrupa’da birçok yerde kabul görme niteliğini de kazanmış oluyorlar. Öğrencilerine mutlu, keyifli bir şekilde İngilizce eğitimi veren Şişli Amerikan Kültür İngilizceyi gramer ile sınırlı bırakmadan İngilizceyi konuşmayı, anlamayı, okumayı ve yazmayı amaçlayan eğitim programları ile hizmetine devam ediyor.
Herkese hitap eden eğitimleri ise şöyle sıralanabilir: Genel İngilizce Eğitimleri, Akademik Sınav Eğitimleri, Özel Ders Programları, Online Tesol Eğitimleri, Diğer Yabancı Dil Eğitimleri, Çocuklar İçin İngilizce Eğitimleri, İş İngilizcesi Eğitimleri, YKS Dil, YDT Hazırlık Kursları, Kurumsal Eğitimler, Online İngilizce Eğitimleri, İngilizce Yaz Okulları. Eğitimleri birebir, grup ve online almak da mümkün. Online olarak hem telefondan hem de bilgisayardan bireysel şifreler ile ders çalışma imkanı da sunulmakla beraber öğrenciler konu anlatımlı vidolara da ulaşabiliyorlar. Şişli Amerikan Kültür, Şişli’deki ve yakın mevkideki semtlerin kaliteli İngilizce kurs ihtiyacını son teknolojik uygulamaları ve metotları ile karşılıyor.