Sizlere Doğal Ürünler Sunan Tazemiz

TAKİP ET

2019 yılında faaliyete başlayan firma yağ üretimi konusunda oldukça iddialı bir hedefe sahip şekilde ilerlemeye devam etmektedir.

2019 yılında faaliyete başlayan firma yağ üretimi konusunda oldukça iddialı bir hedefe sahip şekilde ilerlemeye devam etmektedir. Soğuk pres yağ alanında uzman olarak devam eden firma, pek çok farklı bitkinin soğuk pres yağlarını sıkarak bitkisel yap alanında başarıyla ilerleme kaydetmektedir. Soğuk sıkım özel yöntemler ile hazırlanan yağlar tamamen doğal olarak satışa sunulmaktadır.
Doğal ürünler sunan firmanın kabak çekirdeği yağı gibi ürünlerden Hindistan cevizi yağına kadar pek çok farklı bitkinin yağları bulunmaktadır. Vücut için pek çok faydası bulunduğu bilinen doğal yağlarda dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de bu yağların hiçbir kimyasal ile karşılaşmadan elde edilebiliyor olması ve tamamen doğal olarak alıcısına ulaşabiliyor olmasıdır. Bu noktada Tazemiz hassasiyetle çalışarak doğal yağlarını hiçbir kimyasal ile temas etmeden alıcısına ulaştırmaktadır.

Tazemiz’de Doğal Ürünler

Ayrıca incir çekirdeği yağı gibi vücuda pek çok faydası bulunan yağlar da firma tarafından üretilmektedir. Cilt lekelerine, diyabete, yıpranmış saçlara, üreme sağlığına iyi gelen bu ürün Tazemiz tarafından tamamen doğal olarak ve özel yöntem soğuk sıkım olarak elde edilmektedir.
Ayrıca firma doğal yağları elde etmiş olduğu tohumları da ziyan etmemektedir. Keten tohumu, kenevir tohumu yağı gibi bitkilerin de yağlarını aldıktan sonra tohumunu un haline getirerek yağı alınmış tohumların getirdiği şifalardan da yararlanmaktadır. Tamamen doğal ürünler yaklaşımıyla hızla büyüyen Tazemiz, ilerleyen günlerde de her zaman karşımıza çıkacak gibi görünüyor.