Televizyon medyası artık önemini yitiriyor

TAKİP ET

Bilindiği gibi medyanın birçok alanı bulunuyor. Zaman geçtikçe ve teknoloji geliştikçe medya kanalları da sık sık değişim gösteriyor.

Bilindiği gibi medyanın birçok alanı bulunuyor. Zaman geçtikçe ve teknoloji geliştikçe medya kanalları da sık sık değişim gösteriyor. Bu değişim aynı zamanda çeşitlilik olarak da yansıyor. Özellikle sosyal medya son zamanlarda televizyonun ve gazetelerin öneminin elinden almış durumda. Artık büyük markalar binlerce liraya televizyonda veya gazetelerde reklam vermek yerine influencer olarak çalışan bireylerle iletişim kuruyor. Peki influencer nedir? İnfluencer internet medya kanalları üzerinden kendi nüfuzlarını kullanarak ürün tanıtımı yapan bireylere deniyor. Örneğin internette gezi sayfası olan bir birey veya herkesin bildiği bir blog yazarının bu anlamda kullanılacak bir sırt çantasını tanıtması da influencer marketing olarak karşımıza çıkıyor. Yani influencer marketing dijital pazarlamanın yeni bir dalı olarak kullanılıyor.

Creator Station ülkenin en ünlü influencer bireyleri ile çalışıyor

Creator Station ülkemizde en çok sevilen ve milyonlarca kişi tarafından sayfaları tıklanarak takip edilen tecrübeli influencer bireyler ile çalışıyor. Bu anlamda her markaya dijital pazarlama ve reklamcılık alanında hizmet veren Creator Station, markaların parlamasına ve kar oranlarının artmasına ciddi anlamda katkı sağlıyor. Artık bireyler günümüzde binler dolar para yatırarak birkaç saniye sürecek reklamlara ödeme yapmamayı tercih ediyor. Bunun yerine internet medyası üzerinde çokça nüfuzu olan bireylerin tercih edilmesi daha karşı ve hedef kitleye ulaşımı daha kolay bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor. İnfluencer olmak artık daha kolay oluyor.
Kaynak: https://creatorstation.com/influencer-marketing-nedir/