Tıbbi Ve Medikal Taşımacılık İçin SKY Lojistik

TAKİP ET

Sağlık sektöründe yer alan hemen hemen her ürün birbirinden farklı boyut ve ağırlıklardadır.

Sağlık sektöründe yer alan hemen hemen her ürün birbirinden farklı boyut ve ağırlıklardadır. Bu nedenle de ürünlerin ve cihazların taşınmasında ekstra bir dikkat sarf edilmesi gerekmektedir. Aksi halde rasgele bir araca dizilmiş ürünler kısa süre içerisinde kullanılamaz hale gelir. Ancak SKY lojistik firması sayesinde böyle bir tehlike ortadan kalkmış oluyor. Firmanın sağladığı liftli araç kiralama işlemleri ile birlikte müşteriler en hassas ürünlerini dahi hasar almadan istedikleri yere ulaştırabiliyorlar. Bunun için firma en güçlü ve uzman ekip ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.
Müşteri odaklı bir çalışma gerçekleştiren firma, sağlık sektöründe taşımacılık için henüz yeni bir isimdir. Sektörde köklü bir yeri olmamasına rağmen diğer lojistik firmalarını geride bırakan şirket, liftli kamyonet kiralama düşüncesi ile de müşterilerini memnun etmeyi başarmıştır. Bu araçlar sayesinde artık sağlık ürünlerinin taşınması çok daha basit ve güvenli hale gelmiştir. Böyle bir hizmete ihtiyaç duyan kişilerin firmanın internet sitesine erişim sağlaması yeterlidir.

SKY Lojistik Müşteri Ekibi

SKY lojistik firması ile iş yapmak isteyen müşterilerin öncelikle site üzerinde belirtilen adreslerden birini kullanarak çalışanlar ile iletişime geçmesi gerekiyor. Bu sayede taşınması gereken ürünlerin detayları firmaya açıklanabilir. Daha sonrasında ürünlere uygun olan liftli kamyon kiralama işlemlerine başlanabilir. Böylece ürünler uzman ekipler tarafından kamyona yüklenir ve yine işinin ehli olan şoförler tarafından istenilen yere ulaştırılır.