Seçime AK Parti'den 3. sıra adayı olarak giren ancak seçilemeyen Hüseyin Mutlu, kendisini destekleyen herkese teşekkür etti.
AK Parti Karaman 3. sıra milletvekili adayı olan ancak, az bir oyla seçilemeyen Avukat Hüseyin Mutlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada seçmene teşekkür etti.
Mutlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ''Kimse Üzülmesin...Bugünkü seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımız zafere muhasır olmuştur. Türkiye Cumhuriyetimizin yeni sisteminin ilk Cumhurbaşkanı liderimiz sayın Recep Tayip Erdoğan olmuştur. Ülkemiz üzerinde oyun oynayanlara aziz halkımız fırsat vermemiştir.
Karamanımız Ak Partimizden iki vekilimizi TBMM gönderme şerefine nail olmuştur. Egemenlik kayıtsız şartsız halka ait olup Karamanımız tercihini yapmıştır. Okyanustaki bir damla misali kutlu yürüyüşte faydalı olabilmişsek ne mutlu bize, başta il başkanım olmak üzere tüm teşkilat neferlerine fedakarlıklarından ve cefakarlıklarından ötürü teşekkür ederim.
Seçim döneminde desteğini ve duasını esirgemeyen bütün hemşehrilerimden Allah razı olsun. Bizim sevdamız kutlu yolculuk ve gönüllerdir.'' dedi










